tisdag 12 april 2011

Undrar om man borde...

Jag har blivit alldeles för dålig på att använda datorn...kan gå en vecka mellan varven jag slår på den.
Det verkar så kul med alla bloggar, jag skulle också vilja ha en sån där fin blogg...men orkar jag hålla på med det och räcker det med mina kunskaper? Har en känsla av att jag inte har tiden som krävs för att göra en fin blogg...men nog känns det ack så lockande...

2 kommentarer:

  1. Jättekul att hitta ett nytt inlägg från dig här! Kör på bara, vill du blogga så ska du göra det! Det blir säkert jättebra. Inte har jag några särskilda kunskaper heller, tar hjälp av min man som är mer slängd på det där med datorer eller så frågar jag andra bloggare hur de gjort om det är något jag behöver hjälp med. Visst tar det ju sin tid att blogga, men man MÅSTE ju inte uppdatera bloggen flera gånger om dagen (det skulle då aldrig jag varken hinna eller orka med!) och det ger ändå så otroligt mycket så nog tycker jag att det är värt det alla gånger. Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Duu. man lär sig på vägen. . . . och så gör man lite fel och försöker på nytt och så gör man om och så vidare, de e bara att testa sig fram, de e ju "bara" en blogg. . .

    SvaraRadera